بتن ریزی سقف
بتن ریزی یکی از مهم ترین مرحله های ساخت و ساز یک ساختمان است که نباید از کنار آن ساده عبور کرد. زیرا پایداری و مقاومت هر سازه و ساختمانی تا حد زیادی بسته به بتن ریزی صحیح و اصولی است. این بتن ریزی است که میزان خرابی ناشی از زلزله و حوادث دیگر را مشخص می کند. هرچه درصد خسارت یک محل در هنگام وقوع حوادث بالا باشد مشخص می شود که ساختمان های آن بتن ریزی به روش مناسب صورت نگرفته است. ما در این مطلب می خواهیم در مورد یکی از قسمت های مهم ساختمان برای بتن ریزی صحبت کنیم. بتن ریزی سقف یکی از قسمت های اصلی ساختمان است که باید با روش اصولی و با بالاترین میزان استقامت ساخته شود. پس نباید از اهمیت این موضوع غافل شوید. برای آموزش مرحله به مرحله بتن ریزی سقف با مهفام بتن همراه باشید.
اجرای بتن ریزی سقف
در واقع بتن ریزی به فرایندی گفته می شود که طبق آن بتن برای ساخت سقف ساختمان یا هر طبقه استفاده شود. اما بتن ریزی سقف مراحلی دارد که باید مو به مو اجرا شود. در انجام هر کدام از این مراحل باید نهایت دقت را داشته باشید زیرا بتن ریزی سقف از مواردی است که تا حد زیادی میزان مقاومت سازه را معین می کند.
انجام بتن ریزی سقف باید با روش های اصولی و با کمک یک پیمانکار ماهر صورت پذیرد. از آنجایی که عمل بتن ریزی ساختمان از اهمیت بالایی در ساخت و ساز برخوردار است باید برای اجرای این کار از یک شرکت حرفه ای در زمین کار های ساختمانی استفاده کنید.
شرکت مهفام بتن با سابقه طولانی که در زمینه ساخت و ساز دارد می تواند به شما برای اجرای هرچه با کیفیت بتن ریزی سقف کمک کند. شما میتوانید این عمل را با یک قیمت بسیار مناسب انجام دهید. البته فراموش نکنید که این قیمت و تعرفه مناسب تاثیری در ارائه کیفیت کار ندارد و به شما اصولی ترین نوع بتن ریزی سقف ساختمان ارائه می شود.
مراحل بتن ریزی سقف
بتن ریزی سقف دارای مراحلی است که برای ساخت یک ساختمان محکم باید آنها را به دقت انجام دهید. اما توجه کنید که این کار ها باید زیر نظر یک مهندس یا یک پیمانکار ماهر اجرا شود.
آماده سازی بتن
اولین مرحله ای باید برای شروع بتن ریزی سقف انجام دهید، آماده کردن بتن است. قبل از هر چیزی باید برای تهیه یک بتن مناسب اقدام کنید. یک بتن با کیفیت یا بی کیفیت می تواند آثار مثبت یا مخربی را در سازه شما داشته باشد. اگر می خواهید به صحت این موضوع پی ببرید به ساختمان هایی که پس از وقوع بلایای طبیعی مانند زلزله تخریب شده اند نگاه کنید. معمولا ساختمان هایی که بتن ریزی سقف بهتر و با کیفیت تر انجام شده میزان خسارت جانی و مالی در آن کمتر است.
در این قسمت باید به خوبی مواد تشکیل دهنده بتن را بررسی کنید. زیرا بالا و پایین بودن هر یک از مواد تاثیر مخربی را در میزان استحکام سازه می گذارد. بتن از مصالحی مثل: سیمان، سنگ آهک و شن و ماسه تشکیل می شود. برای ترکیب این مواد با هم و شکل گیری بتن باید از یک فرد متخصص کمک بگیرید. معمولا بتن از سه چهارم سنگ دانه ها و یک چهارم آب تشکیل میشود اما همانطور که گفته شد برای ساخت بتن باید از فرد آگاه به این موضوع راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
البته چند سالی است که شرکت های ساختمانی برای بتن ریزی سقف از بتن آماده استفاده می کنند. این نوع بتن در کارخانه ها آماده می شود و به صورت مستقیم به محل بتن ریزی ارسال می شوند. این نوع بتن از هدر رفتن مواد اولیه جلوگیری می کند و نسبت به ترکیب مواد برای تبدیل به بتن به صرفه تر است.
آرماتور بندی
دومین مرحله برای بتن ریزی سقف آرماتور بندی و قالب بندی است. قبل از آرماتور بندی مهندسان باید با در نظر گرفتن تعداد و متراژ طبقات، میزان فشار وارده به زمین، جنس خاک میزان تعداد نیاز سازه به آرماتور بندی را مشخص کنند.
این مرحله در اجرای بتن ریزی سقف بسیار مهم است و باید از یک تیم ماهر برای اجرای این کار استفاده کرد. شرکت مهفام بتن با تجربه ای که در انجام کار های ساختمانی دارد می تواند برای اجرای بتن ریزی سقف به شما کمک کند.
سعی کنید به طور دقیق میزان مورد نیاز میلگرد برای آرماتور بندی را به طور صحیح اندازه گیری کنید تا در میزان هزینه شما صرفه جویی شود.
اجرای بتن ریزی
پس از انجام تمام این مراحل حال نوبت به اجرای بتن ریزی سقف است. برای بتن ریزی می توانید از دستگاه های مختلفی ائم از: دستگاه مونوریل، پمپ کردن بتن یا سیستم آسانسوری استفاده کنید. در این قسمت باید بتن را در قسمت های مختلف سقف با استفاده از دستگاه های ذکر شده بریزید.
بتن ریزی سقف به نسبت بتن ریزی فونداسیون به مقدار بتن کمتری نیاز دارد. اما برای اجرای این کار باید طی یک مرحله بتن ریزی انجام شود. ایجاد وقفه در انجام بتن ریزی سقف به سازه و ساختمان شما آسیب جدی را وارد می کند. بتن ریزی تکه تکه باعث ایجاد ترک در بتن می شود و اجازه شکل گیری یک دست و صاف را بتن نمی دهد.
مقاوم سازی بتن
آخرین مرحله بتن ریزی سقف، مراقبت از بتن یا به اصطلاح مقاوم سازی آن است. کار ما بعد از بتن ریزی تمام نمی شود بلکه پس از بتن ریزی باید با استفاده از روش های کاربردی و نظارت درست به مقاوم سازی بتن کمک کرد.
یکی از کار هایی که مقاومت بتن را بالا می برد یک دست سازی است. بین لایه ها نباید هوایی وجود داشته باشد و پس از بتن ریزی باید سطح بتن را به صورت یکپارچه صاف کنید.
همچنین پس از بتن ریزی باید بیست و چهار ساعت اجازه دهید بتن خشک شود و پس از آن قالب ها را خارج کنید. البته چند روز پس از خشک شدن بتن باید سعی کنید رطوبت بتن را حفظ کنید تا به استحکام بیشتر بتن منجر شود.
نکات کلیدی در بتن ریزی سقف
حال می خواهیم برای اجرای هرچه بهتر بتن ریزی سقف چند نکته را بیان کنیم که استفاده و اجرای هر یک از آنها به شما برای ساخت یک سازه ایده آل تر کمک کند.
یک از نکاتی که می تواند به شما برای بتن ریزی ایده آل کمک کند، فاصله طولی میلگرد ها است. میلگرد های باید با فاصله مناسبی از یکدیگر قرار گیرند تا بعد ها برایتان ایجاد مشکل نکنند.
همچنین شما باید به فاصله میان شمع های سقف نظارت درستی داشته باشید. این نکته می تواند کمک خوبی برای اجرای هرچه بهتر بتن ریزی سقف باشد.
خیس کردن بلوک سقف در هنگام ریختن بتن نیز یکی از دیگر مسائل مهم به هنگام اجرای بتن ریزی سقف است که باید با نظارت همه جانبه انجام شود. اجرای این نکته باعث بالا رفتن مقاومت بتن می شود.
بتن ریزی سقف شرکت مهفام بتن
اجرای بتن ریزی سقف یک کار تخصصی است که تاثیر بالایی در میزان استحکام ساختمان دارد از این رو نمی توان اجرای آن را به هر شرکتی سپرد. شرکت مهفام بتن با اجرای بتن ریزی سقف در سطح استاندارد و تعرفه مناسبی که در این انجام این کار دریافت می کند، می تواند برای شما که قصد ساخت ساختمان را دارید کمک شایانی کند.
اجرای طرح بتن ریزی یکی از خدماتی است که شرکت مهفام بتن به بهترین شکل ممکن و با نظارت ماهر ترین مهندسان انجام می دهد. وجود شرکت مهفام بتن باعث شده شما دیگ نگرانی بابت اجرای اصولی و استاندارد بتن ریزی سقف نداشته باشید.