بتن ریزی فونداسیون

اجرای و ساخت یک ساختمان یا هر سازه دارای مراحل مختلفی است که هر کدام از آن ها از اهمیت خاصی برخوردارند. بتن ریزی فونداسیون اولین مرحله ساخت ساختمان نیست ولی بدون شک جزو مهمترین مراحلی است که در ساختن یک ساختمان باید به آن توجه کنیم. اما قبل از این کار باید با نکات مختلفی از قبیل انواع مراحل آن، قوانین مربوط به بتن ریزی پی عیار لازم بتن و مقدار بتن مورد نیاز برای بتن ریزی آشنا باشید. برای دریافت اطلاعات جامع تر و کامل تر پیرامون بتن ریزی فونداسیون با ما در وبسایت شرکت مهفام بتن همراه باشید.

نکات اجرایی بتن ریزی فونداسیون

همانطور که گفتیم بتن ریزی فونداسیون یکی از مهم ترین مراحلی است که در ساخت ساختمان ها و سازه های گوناگون باید به نحو احسنت اجرا شود. این بخش از کارهای ساختمانی بیشترین تاثیر را در مقاومت و پایداری سازه شما بر عهده دارد. این بتن ریزی فونداسیون است که تا حد زیادی میزان خرابی و خسارت وارده به ساختمان شما را مشخص می کند. هرچه این مرحله بهتر و با توجه بیشتری انجام سود، ساختمان شما در برابر حوادث مختلف مقاوم تر است و کمتر دچار ضرر و زیان می شوید.

نحوه بتن ریزی فونداسیون
روش های اجرای فونداسیون

اما بنابر اهمیت این قسمت در ساخت ساختمان، نمی توانید اجرای آن را به هر کسی بسپارید. برای بتن ریزی فونداسیون شما می توانید از شرکت ساختمانی مهفام بتن کمک بگیرید. در شرکت مهفام بتن با رعایت تمامی اصول استاندار به هنگام اجرای بتن ریزی فونداسیون، سازه مطمئنی را تحویل خواهید گرفت. پس برای اینکار هیچ جای نگرانی نداشته باشید چون ما در شرکت مهفام بتن با به کارگیری بهترین مهندسان و اجرا کنندگان بتن ریزی فونداسیون، تمامی مراحل را به روش های کاملا اصولی و به روز اجرا خواهیم کرد.

مراحل بتن ریزی فونداسیون

اما بتن ریزی فونداسیون دارای قسمت ها و مراحلی است که باید مو به مو اجرا شود. بی توجهی بر هر کدام از مراحل باعث تضعیف مقاومت سازه شما خواهد شد. بتن ریزی فونداسیون دارای چهار مرحله بسیار مهم است که برای انجام هر کدام از آنها باید یک تیم ماهر را استخدام کنید.

پیدا کردن هر تیم جداگانه برای اجرای هر یک از مراحل کار دشواری است. همین منظور شما می توانید تمامی مراحل از آرماتور بندی تا مقاوم سازی بتن را به شرکت مهفام بتن بسپارید که سابقه طولانی در اجرای بتن ریزی فونداسیون دارد.

آرماتور بندی

بی شک آرماتور بندی در اجرای بتن ریزی فونداسیون بیشترین تاثیر را بر میزان استحکام ساختمان دارد. قبل از شروع آرماتور بندی باید فضای مورد نیاز را برای آرماتور بندی اندازه گیری کنید و مقدار مورد نیاز فضا به آرماتور بندی را مشخص کنید. باید به تعداد مورد نیاز میلگرد تهیه کنید.

این میلگرد ها معمولا پس از انجام بتن مگر به یک صفحه در بتن مگر کار گزاشته خواهند شد. توجه کنید که این میلگرد ها باید با فاصله طولی مناسبی از یکدیگر قرار گیرند. بنابر اهمیتی که آرماتور بندی در بتن ریزی فونداسیون دارد باید برای اجرای آن از یک تیم متخصص و ماهر استفاده کنید زیرا اجرای صحیح و اصولی این مرحله یکی از حیاتی ترین کار هایی است که باید انجام دهید.

آرماتور بندی و قالب بندی
آرماتور بندی و قالب بندی

قالب بندی

پس از اجرای آرماتور بندی، حال نوبت به یک قالب بندی اصولی است. در این مرحله باید دور آرماتور ها قالب های چوبی یا پلاستیکی قرار دهید تا بتوانید در مرحله بعد بتن را درون آن ها بریزید. برای این کار باید نهایت دقت خود را به کار گیرید تا به هنگام بتن ریزی دچار مشکل نشوید. سعی کنید تمامی دور محل آرماتور بندی را به خوبی پوشش دهید و اجازه ندهید بتن به خارج از محل مورد نظرتان ریخته شود.

اجرای بتن ریزی

اکنون نوبت به ریختن بتن در محل مورد نظر است. قبل از انجام بتن ریزی لازم است چند نکته را بدانید.  پیش از اینکه بتن ریزی را انجام دهید باید مدار بتن مورد نظر خود را محاسبه کنید. همچنین باید مشخص کنید که با استفاده از چه دستگاهی تصمیم دارید عملیات بتن ریزی فونداسیون را اجرا کنید.

پمپاژ کردن بتن برای بتن ریزی انتخاب مناسبی است. باید بدانید که بتن ریزی فونداسیون باید طبق یک مرحله و به صورت یکنواخت انجام شود. پیوسته نبودن بتن ریزی می تواند باعث کاهش مقاومت و پایداری ساختمان شود.

اجرای بتن ریزی در تهران
بتن ریزی فونداسیون

مقاوم سازی

با ریختن بتن در فضاهای مشخص شده کار بتن ریزی فونداسیون تقریبا به اتمام می رسد. اما بسیاری از افراد و پیمانکاران ساختمانی این نکته را در نظر نمی گیریند که پس از اجرای بتن ریزی باید کار مقاوم سازی آن را انجام داد. برای متراکم سازی باید به وسیله ویبراتور برای بتن ریزی با عمق بیش از 15 سانتی متر و برای بتن ریزی با عمق کمتر از 15 سانتی متر با استفاده از میله شمشه عملیات متراکم سازی و هواگیری را انجام دهید.

عیار بتن فونداسیون

عیار بتن در واقع میزان سیمان مصرفی در متر مربع است. برای بتن ریزی فونداسیون به طور معمول در هر متر مربع، 350 کیلوگرم بتن لازم است. البته این مقدار بتن با توجه به شرایط اجرایی و محل مصرف متفاوت است.

نکات مهم بتن ریزی فونداسیون

حال می خواهیم چند نکته را برای اجرای هرچه بهتر بتن ریزی فونداسیون برایتان بیان کنیم.

  1. قبل از بتن ریزی باید درون قالب های فونداسیون که آرماتور بندی شده از خاک ها و نخاله های ساختمانی خالی شود
  2. برای اینکه بتن مقاومت خود را از دست ندهد به بتن در حال حمل آب اضافه نکنید
  3. باید توجه کنید که بتن نامناسب به هنگام تخلیه بتن در محل ریخته نشود چون معمولا مقداری بتن هنگام تخلیه در ابتدای میکسر باقی می ماند.

رعایت همین چند نکته می تواند کمک خوبی برای مقاومت هرچه بیشتر بتن موثر باشد. البته علاوه بر این نکات گفته شده باید نظارت صحیح شرکت های ساختمانی بر نحوه اجرای پروژه بتن ریزی فونداسیون را نیز در نظر بگیرید.

انواع فونداسیون
مراحل اجرای فونداسیون

برای اجرای هرچه ایده آل تر بتن ریزی فونداسیون می توانید به شرکت مهفام بتن مراجعه کنید. شما با این انتخاب می توانید بهترین کیفیت را پس از اجرای پروژه تحویل بگیرید. شرکت مهفام بتن در تلاش است تا له هنگام بتن ریزی فونداسیون علاوه بر استفاده از ماهر ترین افراد و به روز ترین امکانات، تعرفه مناسبی را برای این کار نیز در نظر بگیرد. پس با انتخاب یک پیمانکار مناسب می توانید در مقدار هزینه های خود نیز صرفه جویی کنید. موفق باشید.